Ett hus byggt av trasigt porslin! Kan ni tro det? Nu är det en av de mest anmärkningsvärda sevärdheterna i den här staden

Ingen har sett något liknande förut! 😱🫢 Makarna visade huset de byggt helt av trasigt porslin och lämnade alla mållösa! 😮🤐

I en liten stad som ligger 100 kilometer sydväst om Paris finns ett unikt hus som, tro det eller ej, är helt byggt av trasigt porslin. Dess franska namn är La Maison Cassee Vaisselle.

Det ovanliga huset byggdes av unika makar som bestämde sig för att inte uppfylla normerna och inte göra allt på ett traditionellt sätt. För konstruktionen använde de trasiga glas, tallrikar och annat porslin. Detta verkade vara en genialisk idé.

Mannen föddes 1908. I början av sin karriär arbetade han i en textilfabrik. Den ursprungliga idén om att bygga ett hus helt av trasigt porslin fick han 1952. Hans stora fantasi och kreativitet hjälpte honom mycket.

Grannarna blev bokstavligen mållösa när de såg slutresultatet. Det trasiga porslinet skapade en speciell atmosfär inomhus och blev en unik del av inredningen. Dessutom kompletterades även trädgården med trasigt porslin.

Hela processen varade i cirka 15 år. Under alla dessa år fick han tusentals trasiga tallrikar, skålar och glas från invånarna i staden. Man kan säga att de alla har sitt lilla bidrag till färdigställandet.

År 2002 fortsatte hans arvinge sitt arbete. Han slutförde byggandet av det legendariska huset och visade upp det slutliga resultatet.

Många människor världen över åker på utflykter och utforskar detta legendariska hus. Detta har framgångsrikt blivit en av de mest anmärkningsvärda sevärdheterna i den lilla staden.

 

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet