« En perfekt plats att gå i pension på! »: De bästa vännerna förvandlade en förfallen byggnad till en lyxig herrgård

Sju kvinnor förvandlade en oavslutad byggnad till en lyxig herrgård att gå i pension i! 🫢😍De bästa vännerna gjorde verklighet av sin dröm och lämnade världen mållös! 👏

Här är de sju kvinnor som bestämde sig för att förverkliga sin älskade dröm och tillbringa de sista åren av sina liv tillsammans. Ursprungligen var det bara en kreativ idé att samlas och skapa en plats där de skulle gå i pension.

De fick idén när de såg en ofärdig byggnad i närheten av Guangzhou, Kinas tredje största stad. De samlade in 4 miljoner yuan och investerade dem i renoveringen. Nu har de inte bara ett hus, utan också lyxiga herrgårdar.

De valde att bo tillsammans i sitt eget lyxiga och bekväma hus, snarare än i ett vårdrum. Man kan säga att de uppfyllde drömmen för miljontals människor i världen. När de fyller 60 år kommer de att flytta från sina hem och börja bo här.

Möblerna har de hämtat från Marocko och Indien. Herrgården är omgiven av ett stort lugnt fält. Där finns sju sovrum och ett bekvämt vardagsrum. Att säga att det inte är något annat än en dröm att bo här är inget att säga.

Det finns också en pool och många andra saker som skapar en bekväm och samtidigt lyxig atmosfär inomhus. De sju vännerna delar på ansvaret och hamnar nästan aldrig i gräl.

Trots att de bor tillsammans och litar helt på varandra ser de sig själva som självständiga och självförsörjande människor. Väldigt ofta grillar de, dricker te och njuter av tiden tillsammans.

 

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet