« Det är osannolikt att hon överträffar sin mormor »: så här ser Audrey Hepburns barnbarn ut nu

Genom att titta på bilden av hennes barnbarn kan du bekräfta detta 🙌🙌🙌

Audrey Hepburn har alltid ansetts vara den vackraste och mest feminina kvinnan i världen. Många kvinnor drömde om att vara som hon. Men som vi ser idag har hennes oklanderliga skönhet och elegans inte gått i arv till hennes arvingar. När vi ser foton av hennes barnbarn känner vi det omedelbart.

Ett år före flickans födelse dog mormor tyvärr. Enligt många fans är Audreys barnbarn inte särskilt lik sin berömda mormor, men naturligtvis finns det människor som hittar likheter. Fans av konstnären hävdar att barnbarnet inte har ett mycket attraktivt utseende än Audrey Hepburn.

Skådespelerskans barnbarn är inte särskilt attraktivt. Hon har ett omärkligt utseende, manerer är inte feminina, och även på flera bilder ser hon mer ut som en man. Hon verkar inte ha ärvt sin mormors eleganta sätt.

Det är redan klart att hon inte kan vara lika önskvärd och populär som sin mormor.

Men hon kan ha en framgångsrik modellkarriär och bli känd i filmindustrin. Hon har redan dykt upp i filmer och på omslaget till Harper’s Bazaar. Flickan älskar att rita och lägger sedan ut sina teckningar på sociala nätverk.

Vad tycker du om henne? Ser hon ut som sin mormor? Dela dina åsikter i kommentarerna.

 

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet