”Lämnade inget utrymme för fantasi!”: De nya skandalösa bilderna av Graham dyker upp i nätverket

Ashley Graham glömde vad blygsamhet är och visade sina enorma lår och hängande mage i genomskinliga strumpbyxor och en åtsittande bodysuit! 😱😧

Det finns förmodligen ingen som inte känner till denna världsberömda och framgångsrika modell som fortsätter att fängsla miljoner med sin unika skönhet, attraktivitet och sensualitet. Hon är en av de mest populära representanterna för kroppspositivitet.

När hon var 35 år vägde hon inte mindre än 90 kilo, vilket framhäver hennes kvinnlighet i stället för att ta ifrån henne hennes charm. Hon bevisar för hela världen att en kvinna kan se fantastisk ut oavsett ålder, längd och vikt.

”Vad är det hon försöker visa upp? De tjocka låren eller de stora höfterna? », ’Det är dags att gå ner i vikt!’, ”Ta dig samman! Det är redan för mycket », ”Vad lär sig hennes följare av henne? Vulgaritet och lathet, inget annat!”.

”Man kan bara drömma om en så attraktiv kropp!”, ”Naturen skapade ett mästerverk”, ”Hon bryter mot alla skönhetsideal och skapar sina egna!”, ”Det är omöjligt att titta på henne och inte bli kär vid första ögonkastet!”.

Är du ett fan av denna plusstorleksmodell?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet