« Hon krossar verkligen hjärtan »: fansen är oroliga över orsaken till Adeles skilsmässa från sin man

Stackars Adele! 🥺 Sångerskan avslöjade orsaken till skilsmässan från sin man och brast ut i tårar när hon pratade om det 😱🫢 Adele kunde inte komma till rätta och äktenskapet sprack 😒

Allas favorit Adele är äntligen med i bästa vän-programmet. Hon blev också övertygad om att delta i projektet av sin nära vän Adele, som är en Hollywoodstjärna. De pratade medan de körde och kom ihåg hur James Corden hjälpte Adele att ta sig igenom de svåra tiderna under hennes skilsmässa från Simon Konecki.

Efter skilsmässan var Adele på en familjesemester med James, hans fru och barn. Under resan tackade Adele James och hans familj för att de tagit så väl hand om henne och hennes son och för deras uppmärksamhet under en svår tid.

Adele sa att hon skrev versen i sin låt « I Drink Wine » efter ett samtal med James den 4 januari 2020. James gick också igenom en svår tid i sitt liv och vände sig till Adele för att få råd.

Adele var mycket orolig för James. Men hon är tacksam mot honom för att han även under denna svåra period var med henne, trots alla svårigheter.

Adele sjöng versen på sin telefon och skickade den till James, som erkände att han kände likadant just då. James var helt enkelt förvånad över hur Adele kunde förvandla sin kamp till en hit.

Han sa att han å ena sidan var väldigt glad över att han hade fått vara med och skriva Adeles låt.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet