« Flickan som stal hans hjärta! »: Utseendet på Jared Letos nya unga älskare förvånade absolut alla

Här är den unga modellen som stal Hollywoods hjärtekrossare Jared Letos hjärta 😲❤️

Oavsett sin ålder upphör inte J. Leto att locka kvinnor med sitt tilltalande utseende och karisma. Hans förhållande med en modell D. Korchina var föremål för diskussioner förra året. Efter deras uppbrott har han dejtat flera flickor.

Och nyligen har han fångats med en 27-årig modell som heter T. Tinn. Född i Myanmar flyttade hon till USA senare i sitt liv.

Som vi kan se lyckades den unga modellen locka till sig och erövra hjärtat hos en av de snyggaste och mest attraktiva männen i Hollywood. Många är övertygade om att den nya musikvideon från 30 Seconds to Mars faktiskt inspirerades av henne.

Det verkar som om deras stora åldersskillnad inte hindrar dem från att vara lyckliga tillsammans. Även om de inte officiellt har tillkännagivit sitt förhållande har de fångats tillsammans många gånger.

När det gäller modellen har hon inte berättat något om sitt förhållande med Leto på sociala medier. Hon fortsätter helt enkelt att inspirera nätanvändarna med sina fashionabla outfits.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet