« Ben som tändstickor och hängande hud! »: Ingen var redo att se sångerskan Celine Dion i en liten bodysuit

Fansen blev förskräckta över att se Celine Dion i inget annat än en bodysuit! 😲🫢 Sångerskans misslyckade outfit gjorde alla besvikna! 😧😳

Alla var mållösa när de såg hur deras favoritsångare dök upp offentligt. Celine Dion föredrog en liten bodysuit och överraskade människor mycket med sin konstiga smak och slarvigt valda outfit.

Hon var inte redo att möta hård kritik eftersom hon förmodligen inte trodde att hennes utseende skulle göra människor runt omkring besvikna. Hennes lilla bodysuit framhävde hennes tändsticksliknande ben, celluliter och hängande hud. Vissa var snabba med att uttrycka sitt missnöje.

Hennes ohälsosamma tunnhet blev snabbt föremål för hetsiga diskussioner. Vissa menade att hon slutat ta tillräckligt med tid för sig själv, medan andra skyndade sig att överösa den legendariska sångerskan med massor av fina komplimanger.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet