« Vems hjärta tillhör Aquaman? »: Skådespelaren Momoa visade sin underbara familj och gladde fansen

Så här ser Aquamans fru ut som skådespelaren har varit kär i sedan 8 års ålder 🤔🥰

Denna stora, allmänt kända och framgångsrika skådespelare är bäst ihågkommen för sina roller som Aquaman och Drogo i « Game of Thrones ». Den legendariska filmstjärnan har alltid vunnit miljontals kvinnliga hjärtan med sin brutalitet, atletiska kropp och attraktivitet.

Så här ser den framstående Hollywoodskådespelarens älskade fru ut. Makarna har länge fått kritik för sin stora åldersskillnad eftersom Lisa är över 10 år äldre än sin man. Och här är deras två bedårande barn!

Den framtida skådespelaren blev förälskad i sin fru när han var 8 år och lovade att hitta henne när han blev vuxen. De träffades första gången hos en gemensam vän 2005. Deras åldersskillnad verkade inte vara något problem för dem.

Mannen var dessutom i ett förhållande vid den tidpunkten, men gjorde omedelbart slut med sin flickvän och inledde ett förhållande med Lisa. Sedan dess har de varit oskiljaktiga.

De anses vara ett av Hollywoods starkaste par. Håller du med om det?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet