« Pappas gener gjorde sitt jobb »: fans är förvånade över att se Madonna och Guy Ritchies son, en riktig kopia av sin far

Har du redan sett den 23-åriga sonen till Madonna och Ritchie? 😳 Sonen, Rocco, lämnade sin mamma och bestämde sig för att bo hos sin far när föräldrarna skilde sig 😱 Stackars Madonna! Men det finns inga ord om hans utseende 🫢🫣
Rocco Ritchie firade sin födelsedag på Sicilien. Det organiserade partiet var verkligen speciellt och de hade verkligen mycket kul.

Det visade sig att Madonnas adoptivdöttrar var inbjudna till festen. Och efter festen publicerade den vackra Madonna bilder från evenemanget på sitt Instagram-konto.

Rocco bestämde sig för att han skulle lämna sin mamma och bo hos sin pappa när hans föräldrar skilde sig. Han bodde i London under en lång tid.

Rocco fortsätter sin underbara konstnärliga karriär. Han går under pseudonymen Rhed, och hans verk har hittat vägen till Tanya Baxter Gallery of Modern Art i London.

En av de unika teknikerna i hans konst är bricolage, där han använder rekonstruktionen av enskilda material för att skapa nya konstverk. Resultatet är unikt!

Vi gratulerar naturligtvis Rocco på födelsedagen och önskar honom mycket lycka till i framtiden. Du kan också dela med dig av dina gratulationer genom att lämna kommentarer till inlägget!

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet