« Möt det nya stjärnparet! »: fans är förvånade över att ta reda på vem Kylie Jenner vill starta ett förhållande med

Du kommer inte att tro vem Kylie Jenner dejtar! 😱 Hon tycker om att tillbringa tid med den 27-årige skådespelaren och tycker att det skiljer sig från hennes tidigare förhållanden 💞 Kylie är inte redo att offentliggöra sitt förhållande ännu men vi har det åt dig 🤫🧐
Det går rykten om att den 26-åriga modellen Kylie Jenner har inlett ett förhållande med skådespelaren Timothée Chalamet. Detta var naturligtvis en överraskning för hennes fans.

Detta förhållande är i ett tidigt skede och anses vara öppet. Tydligen älskar Kylie att spendera tid med den 27-årige skådespelaren, hon mår bra med honom och tycker att det skiljer sig från hennes tidigare relationer.

De sågs tillsammans i Los Angeles under en fest, men Kylie vill inte prata offentligt om sitt förhållande ännu. Hon kan ha träffat Timothy genom sin syster Kendall, som också är vän med honom.

Kylie är mamma till två barn med rapparen Travis Scott, men de separerade i januari 2023. Timothy har varit i förhållanden med Lily-Rose Depp, Lourdes Leon, Eiza Gonzalez och Sarah Talaby.
Enligt Kylie upplever hon depression efter födseln av sitt andra barn, men försöker övervinna alla negativa tankar.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet