« Ingen kommer att se något mer hemskt än detta idag! »: Paparazzi filmade halvnakna Donatella Versace

Fansen blev förskräckta över att se 67-åriga Donatella Versace i bikini! 🧐😱 Hur designerns kropp ser ut kom som en stor besvikelse 🫣🫢

Det är ingen hemlighet att Donatella Versace bokstavligen är besatt av operationer och skönhetsprocedurer. I jakten på evig ungdom och skönhet har den ikoniska designern förändrat sig själv oåterkalleligt och det är så här hon ser ut idag.

Fotograferna hade turen att få filma henne i en liten tvådelad baddräkt. Fansen jämförde hennes utseende med en utomjordings och förklarade att inget av hennes naturliga skönhet fanns kvar.

Många nätverksanvändare lämnade stötande kommentarer som hårt kritiserade henne för hennes val av bikini och hennes besatthet av kosmetiska operationer. I allmänhet kom de « ärliga » bilderna av designern som en besvikelse.

« Varför förstörde hon sig själv? », « Hon skulle ha sett mycket bättre ut utan operation! », « Du kommer inte att se något mer hemskt än detta idag », « Tiden har tagit sin vägtull! », « Hon ser mer ut som en utomjording! ».

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet