« Det var lättare att vara ensam! »: Här är anledningen till att alla Jennifer Anistons relationer slutade i uppbrott

Det här är anledningen till att allas favorit Rachel från « Vänner » fortfarande är singel! 🧐🤔 Anledningen till att hon inte lyckas i sitt personliga liv kommer att överraska alla! 🫢😲

Kommer du ihåg den här framgångsrika skådespelerskan? Hon har nått otroliga karriärhöjder i filmindustrin, men hon vet fortfarande inte vad familjelycka är och har varit singel under en relativt lång tid.

För dem som inte vet det, skilde sig hennes föräldrar när hon bara var 9 år. Många tror att det som ligger bakom hennes misslyckade privatliv har en direkt koppling till det faktum att hennes föräldrar separerade.

Aniston har erkänt att hon inte kan göra kompromisser för en potentiell partner, vilket ofta krävs i de flesta relationer, särskilt de romantiska. Detta blir ibland ett stort problem för Aniston och leder till att hennes förhållande slutar i uppbrott.

Hon hävdar: « Jag gillade inte tanken på att ge upp den jag är, så det var lättare att vara ensam ». Vad tycker du om det? Har du ett liknande problem?

 

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet