« Sofia Vergara i baddräkt »: Det sätt som komediskådespelerskan Sofia Vergara såg ut i en färgglad bikini glädde sina fans

Ingen kunde ta ögonen från Sofia Vergaras felfria figur i bikini

På Instagram har den charmiga komediskådespelerskan S. Vergaras nya attraktiva bilder i en färgglad baddräkt nyligen delats. Det säger sig självt att ingen förblev likgiltig inför den ikoniska kvinnans felfria kropp och femininitet.

Hennes ganska avslöjande bilder i en ljus bikini charmade absolut varenda en av hennes följare. Många ansåg att hon såg helt lycklig ut och fortsatte att njuta fullt ut av sitt äktenskapliga liv.

En snabb påminnelse: Vergara gifte sig med J. Manganielo 2015 och makarna är fortfarande oskiljaktiga och njuter av sin dyrbara tid tillsammans och glädjer sina fans med sina fascinerande bilder från deras familjeliv och resor.

Den legendariska skådespelerskan har nyligen publicerat bilder från sin villa i Los Angeles där paret firade sin bröllopsdag.

Ingen kunde sluta beundra komikerns fantastiska och attraktiva figur och ett stort antal män blev omedelbart förälskade i henne.

Dela din åsikt om den välkända skådespelerskan i kommentarfältet!

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet