« Miss World är inte densamma längre! »: Sättet som Aishwarya Rai har förändrats på väckte frågor

Det här är vad moderskapet har gjort med Miss World Aishwarya Rai! 🧐😧 Fansen kände knappast igen den märkbart rundade Bollywood-skådespelerskan! 😱🤯

Sedan den tid då hon kände glädjen av moderskapet, gläder Aishwarya Rai sällan fansen med sitt utseende vid evenemang och shower. Hon har slutat att ofta medverka i filmer, vilket lätt kan förklaras av hennes hektiska familjeliv.

Hennes senaste framträdande på röda mattan lämnade omedelbart alla runt omkring mållösa. Den berömda Bollywood-skådespelerskans avsevärt rundade kropp var inte heller obemärkt. Många såg till att moderskapet förändrade henne oåterkalleligt.

Det radikalt förändrade utseendet på den 49-åriga skådespelerskan diskuteras fortfarande aktivt i nätverket. Vissa människor undrar fortfarande varför deras favoritfilmstjärna har gått upp i vikt och har åldrats märkbart.

« Tiden skonar ingen! », « Hon har märkbart rundat sig för mig. Hur kommer det sig? », « Den enda skådespelerskan jag alltid kommer att beundra! », « Ingenting förstör hennes änglalika skönhet och överjordiska charm », « Det är dags att hitta en ny stylist! ».

 

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet