« Från fettveck till hud och ben! »: Så här ser Jessica Simpson ut efter att ha gått ner hälften av sin vikt

Fansen kände knappt igen Jessica Simpson på de nya paparazzibilderna! 🧐😮 Stjärnan tappade mer än hälften av sin vikt efter den tredje förlossningen! 😱🫣

Hur Jessica Simpson har förändrats efter den tredje förlossningen kom som en överraskning för alla. De nya paparazzi-foton visade att stjärnan såg så tunn ut att det fick hennes fans att oroa sig för henne. Vissa kände till och med knappt igen henne här.

Fotografer missade inte chansen att fånga henne på flygplatsen. Den enastående skådespelerskan föredrog en snygg läderjacka och byxor, en svart topp och högklackat. Klädseln betonade den populära filmstjärnans extrema tunnhet.

Fansen började berömma skådespelerskan för att ha hittat tillräckligt med styrka och beslutsamhet för att gå ner över hälften av sin vikt efter den tredje förlossningen. De senaste paparazzibilderna fick dock fansen att råda stjärnan att äta mer och gå upp i vikt.

Hennes familj och vänner är också oroliga för hennes ohälsosamma tunnhet och hoppas att hon är okej. Att säga att Simpson har förändrats till oigenkännlighet är inget att säga. Men människor upphör aldrig att döma någons kropp vare sig den är fet eller mager.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet