« Vad hände med den änglalikt vackra Rose? »: Det sätt som Kate Winslet har förändrats på låter ingen förbli likgiltig

Fansen kände knappast igen sin favorit Rose från « Titanic »! 😱 Skådespelerskan har märkbart gått upp i vikt och är inte densamma längre! 🤭😬

Det sätt på vilket denna berömda brittiska skådespelerska har förändrats blev föremål för diskussioner. Många har undrat hur skådespelerskan ser ut nu. Hon har alltid glatt sig över sin skönhet, men hennes nuvarande utseende lämnade alla mållösa.

Fotografer har nyligen haft turen att fånga den ikoniska filmstjärnan. Det var helt klart att hon märkbart har gått upp i vikt och inte är densamma. Den här gången var hon på väg till en tennismatch.

Hon föredrog en himmelsblå klänning med djup urringning och eleganta sandaler. Hennes märkbart rundade former lät ingen förbli likgiltig. Det sätt på vilket hon har förändrats kom som en överraskning för hennes lojala fans.

« Vad hände med dig, Kate? », « Det är dags att följa en strikt diet och gå ner i vikt! », « Tiden har haft sin vägtull på denna skådespelerska », « Vackra Kate är inte densamma! », « Vilken misslyckad outfit ».

 

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet