« 1980-talets ikoniska blondin från Hollywood har blivit gammal! »: Här är de nya bilderna av den legendariska skådespelerskan Ryan

Allas vår favoritlockiga blondin från romantiska filmer är nu svår att känna igen 😱😳

Detta är den legendariska skådespelerskan som gav liv åt alla sina karaktärer i filmer och som främst är känd för sina ikoniska roller, särskilt i melodramer, trots att hon medverkade i ett stort antal filmer i olika genrer.

Ryan har medverkat i ett 20-tal filmer i Hollywood och har haft en betydande roll i branschen. Hon hade en enorm armé av fans som helt enkelt avgudade henne och såg henne som ett kvinnligt skönhetsideal.

Hennes beslut att avsluta sin drypande skådespelarkarriär delades av hennes nära vänner och lämnade hela världen mållös. Hon valde att inte dyka upp på den stora skärmen längre.

Och det är så här den enastående skådespelerskan ser ut idag. Det är onödigt att säga att hon har förändrats mycket, men ändå behållit sin unika charm.

« Jag kan inte tro mina ögon! Hur länge har jag sovit? », « Hur har min favoritskådespelerska förändrats så här? », « Hon har definitivt fått några skönhetsinjektioner ».

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet