« Vid 65 i minishorts? Stoppa henne! » Sharon Stone svarade alla sina hatare med att bära minishorts

Stone glömde bort sin ålder och skrämde fansen genom att visa upp sig i minishorts! 🫣😬 Kameralinser fångade i hemlighet hennes hängande ben och du kan se de skandalösa bilderna i den här artikeln! 🧐👇

Den tidlösa skönheten och den oförgängliga kvinnligheten hos denna 65-åriga Hollywood-skådespelerska har aldrig upphört att vara centrum för allas beundran. Hennes senaste framträdande i minishorts orsakade dock en furor som väckte några frågor.

Det är onödigt att säga att fansen definitivt inte var redo att se henne så här. De blev förskräckta över att se hennes hängiga och skrynkliga ben, rundade knän och celluliter. Långt inte alla var i glädje och det är inte förvånande alls.

Nätverksanvändarna hade blandade åsikter: « Det borde vara olagligt att vara så snygg vid 65 års ålder », « Det är dags att sluta bära sådana kläder », « Jag kände knappt igen min favoritskådespelerska här! », « Hon ser definitivt inte ut som sin ålder ».

« Viktigast av allt, hon älskar och accepterar sig själv precis som hon är! », « Förtroendet är kärnan », « Din tid har redan gått! », « Avund tyst! Hon ser underbar ut för sin ålder ».

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet