« Var det värt att välja den här gamle mannen? » Åldersskillnaden mellan Alec Baldwin och hennes fru väckte diskussioner

« Tänk dig, han är 65 och hon är 39! » 🙄 Fans är förbryllade, hur en sådan het kvinna födde 7 barn från den här vissna mannen 😬🤢 Titta bara på vilket inkompatibelt par de är i artikeln 👇👇👇

Den berömda skådespelaren och regissören, förutom sin popularitet i bio, täckte också världen med antalet barn. Alec Baldwin var gift flera gånger men hans sista fru, känd som Hilaria Baldwin, gjorde honom till en berömd far. De började leva tillsammans 2011 och har fyra söner och tre döttrar.

Fans av denna familj beundrar deras otroliga förhållande när de lägger upp foton på sociala nätverk․
Paret bestämde sig för att få många barn, men efter det fjärde barnet hade Hilaria två missfall. Slutligen kunde hon föda ett femte barn, och för det sjätte vände de sig till en surrogatmamma. Hilaria födde också sitt sjunde barn.

Men det finns alltid människor som kritiserar denna berömda familj för åldersskillnaden. Dessutom ändrade skådespelarens fru sitt namn från Hilary till Hilaria, och trots sina amerikanska rötter vill hon tydligen passera för en spansk kvinna.
Hon påstår sig ha tillbringat sin barndom i Spanien och talar flytande engelska och spanska. Många säger självsäkert att Hilaria gifte sig med Alec bara för berömmelsens skull.

Baldwins fru är yogalärare och har till och med publicerat en bok om denna disciplin. De har en stor åldersskillnad som förvånar fansen․ Men de lever lyckligt och vackert tillsammans․.
Vad tycker du om det här paret?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet