« Ledgers dotter »: Så här ser arvtagerskan till den avlidne stjärnan i « Joker in the Dark Knight » ut idag

Den 17-åriga dottern till Ledger: Flickan är en exakt kopia av sin far

H. Ledger kommer alltid att vara en av de mest framstående och välkända skådespelarna, briljant i huvudrollen som « Jokern i The Dark Knight », för vilken talangen tilldelades en Oscar.

Hur sorgligt det än är, hittades den ikoniske mannen död i sin lägenhet på Manhattan vid 28 års ålder i januari 2008. Heath var berusad av lugnande medel, sömntabletter och smärtstillande medel.

Han dog fyra månader efter uppbrottet från M. Williams, som den ikoniske mannen träffade på inspelningen och som 2005 gav honom arvtagerskan Matilda.

Den nyfödda förändrade Ledgers liv radikalt till det bättre och han ansåg alltid att hans familj var det mest värdefulla på jorden för honom.

Senare i livet, för att hålla sin tjej borta från ögonen på dåliga önskningar och fotojournalister, flyttade familjen till en bondgård.

Under en relativt lång tid var Michelle i ett förhållande med musikern Phil Elverum, men 2020 gifte hon sig med regissören T. Cale och i år meddelade paret att de skulle få barn.

Det bör noteras att Matilda firade sin 17-årsdag i oktober i år och, som många hävdar, är hon en exakt kopia av sin avlidne far. Det är också relevant att nämna att hon huvudsakligen ärvt sin fars utseende, inklusive längd som nu redan är 168 cm lång.

Som hennes farfar Kim Ledger nämner har Matilda inte bara ärvt sin pappas utseende utan också hans karaktäristiska drag. Hon demonstrerade också sina skateboardfärdigheter i dramat « Kings of Dogtown » som släpptes 2005.

Det bör nämnas att Ledger var en passionerad schackspelare som vann Junior Chess Championship vid 10 års ålder.

Matilda har sparat sin fars gamla schackspel och planerar dessutom att bli en mästare i det också. Innan Ledgers för tidiga avgång hade mannen för avsikt att göra en film tillägnad schack, men han lyckades inte.

Det är fortfarande okänt om Matilda kommer att bygga en karriär inom filmindustrin som hennes far gjorde, men vi kan säga att Ledger definitivt skulle vara stolt över sin begåvade arvtagerska.

Vad är din åsikt om hans 17-åriga dotter?

 

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet