« Skulle du våga bära dessa shorts som 50-åring? » Heidi Klum gjorde fansen mållösa genom att visa sin perfekta figur

Supermodellen Heidi Klum fortsätter att väcka uppmärksamhet i en topp och shorts 🤯🤐 Hon utmanar lätt stereotyper om hur en kvinna i 50-årsåldern ska klä sig och se ut 😍🔥

Supermodellen Heidi Klum, även vid 50 års ålder, fortsätter att vinna hjärtan hos miljontals av sina fans. Hon publicerade nyligen bilder på sociala nätverk där hon förberedde sig för sin mans konsert i en unik bild.

Hon valde ultrakorta jeansshorts som var dekorerade med fjädrar, en topp i korsettstil och höga klackar. I sin makeup använde hon rökig ögonskugga kompletterad med glitter och valde fisknätstrumpbyxor. På detta sätt kommer hon att bryta alla stereotyper om hur en kvinna i 50-årsåldern ska klä sig.

Trots denna situation där hon visar upp sin avundsvärda figur lägger Heidi ofta upp bilder i baddräkter. Nyligen, under en resa med sin man, fanns det spekulationer om att hon var gravid efter att fansen märkte hennes lilla, rundade mage. Men dessa bilder av hennes perfekta magmuskler gör att dessa antaganden kan läggas till handlingarna.

Gillade du hennes utseende?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet