« Hur kan vi glömma det här? » De nya skandalösa bilderna på Bezos flickvän resulterade i blandade reaktioner

Fansen blev förskräckta över att se Bezos flickvän i leggings och en beskuren topp! 🫣😱 De förväntade sig inte att se hottie så här! 🙄😦

Grundaren av Amazon, en framgångsrik entreprenör och miljardär Jeff Bezos, har varit tillsammans med sin flickvän i redan två år. Det romantiska förhållandet mellan dem har aldrig upphört att väcka människors intresse.

Sedan Sanchez blev tillsammans med den uppskattade mannen har hon genomgått ett antal kosmetiska operationer och skönhetsingrepp. Man kan säga att hon har blivit en vanlig kund i skönhetssalonger och kosmetologikliniker.

För dem som inte har någon aning har inte bara hennes ansikte utan också hennes kropp genomgått märkbara förändringar. På senare tid har kameralinser fångat kvinnan i en beskuren topp och snäva leggings. Att säga att fansen var mållösa är inget att säga.

Människor på sociala medier började bedöma hennes stil och hävdade att hon borde bära kläder som är lämpliga och acceptabla för en kvinna i hennes ålder. Det finns fettveck, slapp hud och rundade anklar, vilket är helt normalt för en 53-årig kvinna.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet