« Från gammal vind till drömgarderob! »: Denna förvandling kommer att väcka allas intresse

Han gjorde alla kvinnors dröm till verklighet! 😮💘 En man från USA förvandlade en gammal vind till ett lyxigt omklädningsrum för sin fru! 🧐🤭


Förmodligen har varenda kvinna ställt den här frågan minst en gång « Var kan jag förvara alla mina kläder och accessoarer? ». Dagens fängslande berättelse handlar om en man som kunde uppfylla sin frus dröm och skapa ett lyxigt omklädningsrum.


Allt började med att han gick upp på vinden och fick en fantastisk idé. Han såg tydligt att det fanns mycket utrymme där och det var värt att använda det för något ändamål. Att göra det till ett omklädningsrum för sin fru verkade vara något fantastiskt.


Allt som allt spenderade han cirka 30 000 dollar för allt material och restaureringen. För skåpen installerade han 2x4m timmer för att rama in väggarna innan han lade gips ovanpå. Han installerade sedan hyllor gjorda av träplankor.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet