« Vem stal Adeles hjärta efter skilsmässan? »: Här är mannen som Adele sågs med i Malibu

Paparazzi fångade sångerskan Adele på en hemlig dejt med sin nya pojkvän i Malibu 😳🤔

Nyligen sågs denna enastående och begåvade sångare med Rich Paul, en amerikansk sportagent. Den ikoniska artisten var i en överdimensionerad svart skjorta och löst sittande byxor. Det verkar som om hon hittat sin nya kärlek och äntligen är lycklig.


Det perfekta komplementet till hennes bild blev hennes Hermes Birkin handväska. Det är värt att nämna att Adele verkade glad och fullt engagerad i konversationerna med Rich. Hon hittade så småningom tillräckligt med tid för att njuta av sin välförtjänta paus.


Den berömda stjärnan delade att hon kände sig orolig och osäker på att återvända till scenen eftersom hennes senaste föreställning var tillbaka i mars.


Hon tillade att bältros och kliande hud kom som en stor överraskning för henne. Men trots alla dessa svårigheter och utmaningar tycker hon verkligen om vad hon gör och kommer aldrig att sluta med musiken.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet