« Utan hennes lockar och pilar! »: Endast ett fåtal har sett hur ikoniska Monroe såg ut utan smink

Är du redo att se hur Marilyn Monroe såg ut utan smink? 🧐🤔Här är sällsynta arkivbilder av skådespelerskan som du aldrig har sett förut! 😱🫢


Det råder ingen tvekan om att Marilyn Monroe var bland de mest ikoniska, legendariska och inflytelserika personerna i filmvärlden. Folk tror att hon förkroppsligade kvinnlig skönhet och inte hade några jämlikar i branschen. Här är några av hennes sällsynta arkivfoton.

Det är värt att nämna att långt ifrån alla har sett henne utan kosmetika och hennes naturliga utseende kom som en överraskning för många.


« Utan smink finns det inget speciellt och unikt! », « Det är därför jag har förtroendeproblem! », « Hon ser helt annorlunda ut och uppfyllde inte mina förväntningar! ».


De andra hävdade att hennes överjordiska charm och lockelse gjorde henne till en av de mest unika skådespelerskor som världen någonsin har känt. Att hon var vacker inte bara på utsidan står utom allt tvivel.


Vissa är mer än säkra på att hon var tvungen att genomgå konstgjorda metoder för att förbättra sitt utseende. De hävdar att hon hade genomgått ett antal operationer och skönhetsinjektioner.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet