« Från en gotisk flicka till en prinsessa! »: Fansen kände inte igen Wendy Addams på de nya bilderna

Är du redo att se den gotiska flickan från « The Addams Family » nu? 🤔😮 Hur skådespelerskan Christina Ricci ser ut idag förvånade fansen! 🫣😳


Den otroliga historien om Addams Family har till och med varit känd från tidningen New York. Serierna gjorda av Charles Addams var en framgång och började få ännu större popularitet bland de amerikanska tittarna.


Folk har undrat hur skådespelerskan som spelade en av huvudrollerna ser ut idag. Här är Christina Ricci och det var hennes roll i serien som gav henne världsberömmelse och erkännande.


Det är värt att nämna att den unga skådespelerskan bara var 11 år när hon briljerade i filmen. Det står klart att det definitivt var en av de bästa anpassningarna av originalboken som lockade miljontals tittare.


Hon gjorde sin skådespelardebut i « Mermaids » där hon spelade Cher, men det var serien som tog hennes skådespelarkarriär till en ny nivå. Hon arbetade med det historiska dramat « Pan American » samt serien « 50 States of Fear ».

Den enastående skådespelerskan är nu 42 år och tvåbarnsmor. Hennes barn är Cleopatra och Freddie.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet