« Pitt, titta vad du förlorade! »: De nya provocerande bilderna av Aniston blev föremål för diskussioner

Minns du Rachel från « Vänner »? 🧐🤔Jennifer Aniston har deltagit i en pikant fotografering i inget annat än svarta underkläder och en kavaj! 😮💘


Tro det eller ej, « Vänner »-stjärnan har behållit sin figur perfekt och krossar fortfarande hjärtan med sin attraktivitet och oförgängliga elegans. Bakom hennes fantastiskt formade kropp ligger regelbunden yoga, sport och en riktig näring.


På senare tid har hon glatt sina följare med en provocerande fotografering där hon dök upp i inget annat än svarta underkläder och en kavaj i plusstorlek. Hon visade stolt upp sin halvnakna kropp och lämnade inget utrymme för fantasi.


När det gäller den andra looken föredrog hon en kort läderponcho. Den tredje looken inkluderade lösa byxor och samma jacka. Stjärnan poserade förföriskt och överraskade sina följare.


Att säga att hennes utseende har förblivit nästan oförändrat sedan serien släpptes är inget att säga. Det är något man knappast kan tro. Aniston visar hur det faktiskt ser ut att åldras som ett fint vin.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet