« Hon skulle passa honom som mamma! »: De nya bilderna på Jackman och hans fru blev föremål för diskussioner

« X-Men »-stjärnan delade exklusiva bilder med sin 67-åriga fru! 🧐🫢 Skådespelaren gratulerade sin fru på deras årsdag och smälte fansens hjärtan! 🫠💘

Det finns förmodligen ingen som inte känner till Hugh Jackman som är mest ihågkommen för sin legendariska roll i « X-Men ». På senare tid har han glatt fansen med sällsynta bilder med sin älskade 67-åriga fru.

Det är värt att nämna att det legendariska paret har firat sitt 27-årsjubileum. Det är fantastiskt att de fortfarande är tillsammans och inte har några planer på att förändra någonting. Kärleken de har för varandra varar fortfarande.

Han delade exklusiva foton och gratulerade kvinnan rörande och uttryckte sin tacksamhet och hängivenhet gentemot henne. Oavsett den stora åldersskillnaden mellan dem kunde de övervinna alla hinder och bygga ett varaktigt förhållande.

Det bör nämnas att de berömda makarna adopterade två barn. Olyckligtvis fick kvinnan två missfall och smärtan de tvingades utstå fick dem att välja att adoptera barn.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet