« En romans vid 77 års ålder? »: Cher visade upp sin unga pojkvän och fick blandade reaktioner

Cher glömde hur gammal hon var och började dejta en man som var 40 år yngre än henne! 🫣😲 Paparazzi filmade sångarens pojkvän! 😮🤐

Det finns en tro på att där det finns kärlek spelar inget annat någon roll. Detta inkluderar även ålder, hudfärg och nationalitet. När folk först såg Chers pojkvän blev de mållösa. Det finns rykten om att mannen till och med friade till henne.

För första gången under de senaste månaderna dök den legendariska artisten upp med sin fästman och lät ingen förbli likgiltig. Hur överraskande det än kan tyckas är han 40 år yngre än den ikoniska sångaren.

« Det borde vara olagligt att se så attraktiv ut vid 77! », « Inga frågor, hon ser inte sin ålder, men det faktum att hon valde en partner som är 40 år yngre än henne förvånar mig », « En ny romans vid 77? Kom igen! ».

« Jag har allvarliga tvivel på uppriktigheten i hans känslor! », « Du är inte en ensamstående mormor, du är helt enkelt pank! », « De ser mer ut som en mamma med sin son! », « Det är fantastiskt hur hårt hon försöker se yngre ut för sin pojkväns skull! ».

« Jag vägrar att åldras om jag inte ser så här het ut! », « Världen vänds upp och ner! »., « Hon blev helt galen! ».

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet