« Knälång kjol och flickaktigt sätt »: nya paparazzi-foton av Jodie Foster med sin son besvikna fans

Paparazzi fångade nyligen ett sällsynt ögonblick av Jodie som går med fru och son 😱😳 « Vilken outfit är det här för en kille framför allmänheten? », fans var förvirrade 😬🙄

Den berömda 60-åriga skådespelerskan Jodie Foster delar vanligtvis sitt personliga liv med allmänheten. Den här gången kunde jag inte undkomma allmänhetens uppmärksamhet. Nyligen såg paparazzi skådespelerskan med sin fru Alexandra Hedison och son Keith.


Det var ett sällsynt tillfälle på länge när Jodi var offentligt med sin son․ En sådan chans kom sommaren 2021. En unik familj med 53-åriga frun skådespelerskan Alexandra och deras son tog en promenad.


Jodie är mamma till två söner med sin före detta partner, filmproducenten Cydney Bernard. Paret skilde sig efter 15 års äktenskap 2008. Och de är tysta om vem som är far till deras söner․


Jodie tog en paus från skådespeleriet men återvände nyligen för att medverka i den fjärde säsongen av « True Detective ». I serien spelar hon rollen som detektiven Liz Danvers, som utreder mystiska försvinnanden․

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet