« Större höfter, hängande mage och förlust av charm! »: De skandalösa bilderna av Longoria gjorde hennes fans besvikna

Kameralinser fångade Eva Longoria när hon trodde att ingen tittade på henne! 😲😬Skådespelerskan har gått upp mycket i vikt och låter ingen vara likgiltig! 🫢🤯


För närvarande njuter den här välkända och framgångsrika amerikanska skådespelerskan av sin tid på semester tillsammans med sin man och son. Det faktum att hon märkbart har gått upp i vikt är obestridligt och kom som en stor överraskning för många av hennes lojala fans.


Hon fångades i en åtsittande gul bodysuit som betonade de extra kilon hon fått. Det sätt på vilket hennes kropp har förändrats lät ingen vara likgiltig. De senaste skandalösa bilderna blev snabbt virala och blev föremål för diskussioner.


Tusentals skyndade sig att kritisera hennes avsevärt förändrade utseende och hävdade att hon helt tappat sin charm och började se super oattraktiv ut, medan hennes lojala fans inte missade chansen att stå upp för henne.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet