« Skickar böner! »: Så här ser Celine Dion ut och lever efter att ha diagnostiserats med denna fruktansvärda sjukdom

Här är vad Stiff Person Syndrome har gjort med Celine Dion! 😱😢 Sångerskan har förändrats till oigenkännlighet! 🧐😲

För dem som inte vet det har denna ikoniska sångerska diagnostiserats med detta allvarliga syndrom. Hennes stora bidrag och oersättliga roll i showbusiness kan knappast överskattas.

När läkarna diagnostiserade henne med denna sjukdom har hon länge försökt att undvika offentligheten. Hon har 13 syskon och de är alla mycket oroade över sin älskade systers hälsotillstånd. Hon tillbringar nu större delen av sin tid hemma.


Även om lite är känt om sångerskan nu, delar hennes syster Claudette regelbundet detaljer om den ikoniska artisten. Hon kan knappt hitta ord för att beskriva den outhärdliga smärta hon måste gå igenom varje dag.

Syndromet orsakar intensiva muskelspasmer i många muskler. Den stackars sångerskan diagnostiserades med denna sjukdom i december 2022. Under hela denna tid har hon försökt hantera det med medicin, sport och terapier.

Hon har tre arvingar: Rene-Charles, Nelson och Eddy. När det gäller hennes make Rene Angelil gick han tyvärr bort.


Det var 2018 som de köpte en tomt på fem tunnland och byggde en lyxig herrgård. Under tiden sålde sångerskan det och bosatte sig i Las Vegas så att hennes familj lättare kunde samlas.

År 2023 sålde hon en fastighet i Summerlin med en vinst på 30 miljoner dollar. Hon bor nu i ett hem på 1,5 hektar med fyra sovrum, sex badrum och till och med tre eldstäder. Det har också en enorm pool och en basketplan.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet