« Margot, vad gör du med oss? »: Margot Robbies senaste vågade look resulterade i blandade reaktioner

Barbie lämnade inget utrymme för fantasi när hon dök upp i knappt synliga shorts och på höga klackar! 🧐😮 Alla ögon var på inget annat än hennes fantastiska ben! 🫢💘


Huvudrollen i « Barbie » gav Margot Robbie ännu större berömmelse och framgång. Den enastående skådespelerskan har bekräftat sin status som en av de mest önskvärda och framgångsrika filmstjärnorna och bländade återigen tittarna med sin felfria skönhet.


Varje gång hon gör ett offentligt framträdande dras människors uppmärksamhet till ingen annan än henne. Den här gången kritiserades hennes ganska vågade look hårt av Hollywood-skådespelerskans fans. Hon föredrog knappast synliga shorts och höga klackar.


Hennes vågade outfit bestående av en vit skjorta, en vit blus under den, ultraminishorts och scharlakansröda högklackade skor blev snabbt föremål för diskussioner. Hennes provocerande look fick ingen att förbli likgiltig.


Vad tyckte du om Hollywood-skådespelerskans senaste look?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet