« Hon vann det här livet och tog sin mammas egenskaper! »: Det här är vilken skönhet Zeta-Jones arvtagerska har blivit

Catherine Zeta-Jones och hennes dotter stal showen på kvinnornas couture-evenemang! 🤭😍 Deras otroliga likhet lät ingen förbli likgiltig! 😲🫢

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Det är onödigt att säga att det onekligen inte är det lättaste att växa upp i en miljö där man ständigt står i centrum för allmänhetens uppmärksamhet och vara ett kändisbarn. Men att ha riktiga filmlegender som föräldrar är inget annat än en välsignelse.

Många har undrat hur barnen till Zeta-Jones och hennes man ser ut nu. Miljontals fans av dessa två ikoniska filmstjärnor ville veta om deras barn skulle följa i deras fotspår eller inte.

Intressant nog förklarade den enastående skådespelerskan att deras barn troligen kommer att göra karriär inom filmindustrin och dyka upp på vita duken.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от CZD (@carys.douglas)

De inspirerades naturligtvis av sina berömda föräldrar. Få vet att hennes arvtagerska ville bli barnläkare vid 5 års ålder. Sedan insåg hon att skådespeleri låg närmare hennes hjärta. Fansen var glada över att se vilken skönhet hon har blivit.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Människor ser till att hon dag för dag liknar sin charmiga mamma ännu mer. Hennes första framträdande på New Yorks modevecka drog till sig allas uppmärksamhet. Nyligen har hon också följt med sin mamma till ett annat modeevenemang.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet