« Hon förverkligade alla tonåringars drömmar! »: Flickan köpte en gammal trailer och förändrade den till oigenkännlighet

Tonårstjejen köpte en husvagn för en spottstyver och gjorde den till en bekväm fristad för skoj! 😮😍Den otroliga förvandlingen gjorde henne till en lokal stjärna! 🤭👏

Här är Ellie, en vanlig 14-årig tjej från Amerika, som alltid hade drömt om ett eget mysigt litet hus där hon kunde samlas och spendera kvalitetstid med sina bästa vänner.

Hon bestämde sig för att göra sin dröm till ett mål och bestämde sig för att samla in pengar för just detta ändamål. Ellie sparade 500 dollar, men för den gamla husvagnen som hon hittade krävde ägarna bara 200 dollar. Nu kunde hon spendera resten på renoveringen.

Det viktigaste gjorde hon helt själv: målade väggarna och renoverade golven, men när det gällde de mer allvarliga delarna litade hon på sina morföräldrar. Hennes mamma verkade vara en leveranssugen kvinna eftersom hon tog med sig allt material som behövdes.

Den yttre delen av husvagnen var nu målad ljusblå, medan den inre platsen var i en persikofärg. Hon skaffade själv söta gardiner, möbler och andra små delar av interiören som gör atmosfären inuti varm och bekväm.

Det finns också en internetanslutning så att tonårsflickan kan tillbringa så mycket tid där som hon vill. De som vill flytta från sina föräldrar och bo tillsammans med sina vänner ser flickans trailer som en perfekt plats.

Hon delade den otroliga förvandlingen med sina följare på sociala medier och många människor blev genast inspirerade av hennes beslutsamhet, starka vilja och kreativa sinne.

Snart blev Ellie en lokal stjärna som bevisade för hela världen att om det finns en vilja så finns det ett sätt. Detta fick henne att köpa ytterligare en trailer, förvandla den så här, sälja den och ge pengarna till sin nära vän med cancer.


Här är den andra trailern som inte ser värre ut än den första. Hon drog ett lotteri och vinnaren fick den snygga trailern. Hon lyckades samla ihop cirka 13 000 dollar och gav dem till sin stackars vän utan att ens tänka efter en sekund.

Den godhjärtade och generösa flickans handling hyllades av miljontals människor. Tyckte du att det var en kreativ idé?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet