« Helt nytt ansikte » Så här såg Sophie Loren ut före plastikoperationen

Idag ska vi visa upp världsfilmens musa. Ja, naturligtvis heter hon Sophie. Hon föddes för att smälta hjärtan hos miljontals fans och män över hela världen. Alla hennes roller har blivit ikoniska.

Hennes stil, hennes utseende, hennes tal var alltid noggrant genomtänkta. Hennes uppförande var oklanderligt. Detta är den främsta anledningen till att kvinnor på varje sida av jorden försöker se ut som henne fram till denna tid.

Men som i varje sagosvans finns det en hemlighet i hennes liv, som ingen borde känna till. Även om paparazzi får reda på det.

Det gjordes en hel del plastikkirurgi för att bli så perfekt som Sophie är nu. En 88-årig kvinna hade genomgått många plastikingrepp för att bli så här vacker. Har du hört talas om det någon gång? Titta sedan noga på vårt fotobestånd så kommer du att förstå allt själv.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet