« Från ett vattentorn till ett lyxigt hus! »: Bröderna förvandlade vattentornet och lämnade alla mållösa

Ingen har sett något liknande tidigare! 😱😯 Bröderna förvandlade ett vattentorn till en bekväm lägenhet på flera nivåer och visade det slutliga resultatet! 🫣😍

Här är Sven och Lennart som tillbringade hela sin barndom i Sydholland. De flesta av de lekar de brukade leka var i ett vattentorn och föreställ dig bara deras överraskning och lycka när Lennarts familj köpte tornet.

Det byggdes 1915. Det har förblivit väl underhållet och kostade inte mindre än 200 000 euro, men det var det definitivt värt. Bröderna lyckades framgångsrikt förvandla det till oigenkännlighet.

För närvarande bor Sven och Lennart här med sina familjer. Deras fruar stödde deras beslut att förverkliga en så kreativ och originell idé. Deras orubbliga stöd hjälpte dem mycket.

De var tvungna att arbeta med omvandlingen i inte mindre än 10 år. Men alla dessa år och deras ansträngningar lönade sig till slut. Så snart de var klara med renoveringen lämnade de alla mållösa med det slutliga resultatet.

Den minimalistiska designen och moderna interiören har inspirerat miljontals människor världen över. Det är inte bara modernt utan också bekvämt och har alla förutsättningar för att leva i.

Tack vare panoramafönstren är huset upplyst på ett helt naturligt sätt. Ta en titt på detta och dela med dig av din åsikt!

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet