Grannarna gav henne regelbundet onödiga flaskor utan att ha en aning om att hon skulle bygga ett hus av dem

Så här hjälpte 5000 flaskor den här kvinnan att spara på uppvärmningen av sitt hus! 🧐🤔 Kvinnan byggde ett hus av flaskor och ångrade sig inte för det senare! 😍

Dagens otroliga historia handlar om en hantverkare som fick ett stort intresse för flaskor. Allt började när hon tittade på ett program som handlade om en man som byggde ett hus helt av glasflaskor. Hon såg det som ett bra sätt att spara pengar.

När hon fick en sådan lysande idé skyndade hon sig genast att göra det till ett mål och förverkliga det. Hon valde ut flaskorna med stor omsorg. Alla grannarna skyndade sig att hjälpa henne att samla in många flaskor och alla deras ansträngningar lönade sig till slut.

Det bör nämnas att det tekniskt sett var mycket svårare att bygga ett hus av flaskor än av vanliga material. Men kvinnan lyckades fullborda det hela.

Vera var gift två gånger och bor nu med sin 22-åriga arvtagerska vid namn Alena. Även om hon arbetar dag och natt räcker pengarna fortfarande inte och mestadels går de till behandlingen av flickans autoimmuna sjukdom.

Vad gäller fördelarna med att bo i ett hus byggt av 5000 flaskor: det är miljövänligt, det förfaller inte och behöver inte uppdateras med tryck eller vitkalkning.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet