« Från en gammal skolbuss till ett drömhus! »: Denna otroliga förvandling förtjänar vår särskilda uppmärksamhet

Paret köpte en bedrövlig skolbuss för en spottstyver och förvandlade den till ett lyxigt mobilt hus! 🤭👏Att leva och resa i sådan komfort och lyx är inget annat än en dröm! 😍🫠

Dagens artikel handlar om ett par från Florida som delade sin otroliga historia med följare på Facebook. De arbetade båda hemifrån och behövde inte gå ut. Detta ledde till att makarna började resa mycket och utforska nya och intressanta platser.


De fick en lysande idé om att köpa en skolbuss för en spottstyver och började agera. Eftersom alla bussar de verkligen gillade var dyra och de hade en begränsad budget, bestämde de sig för att skaffa en gammal skolbuss och omvandla den själva.


Det tog dem inte mindre än ett år att göra om interiören. Nu är det inte bara möjligt att bo där, utan också en dröm för miljontals människor runt om i världen. Där finns allt som behövs för att leva. Det är mer än tillräckligt för två personer.


Det finns också elektricitet. De får ström från solpaneler på 6 000 watt som installerats på taket och särskilda batterier, vilket är tillräckligt för att säkerställa driften av en kraftfull luftkonditionering och tvättmaskin. Nu kan de resa bekvämt och lyxigt.


På bara 10 månader lyckades paret resa till 137 amerikanska städer. År 2020 besökte de Brasilien och många andra länder. Olyckligtvis gjorde pandemin och nedstängningen dem besvikna och de var tvungna att skjuta upp sina planer.


När det inte längre fanns några begränsningar fortsatte de att resa och utforska världen. Det är självklart att de inte ångrade att de köpte en gammal buss och gjorde om den till ett lyxigt mobilt hus.


Makarna är glada över att de har fått en fantastisk möjlighet att leva och resa så bekvämt. De har nu ett lyxigt hus, reser över hela världen och behöver inget annat.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet