« Den gigantiska nyfödda har vuxit upp! »: Här är den unika pojken som föddes med en vikt på 7,2 kilo

Minns du barnet som föddes och vägde 7 kilo? 🧐🤔 Så här har åren förändrat den unika pojken som redan är en 37-årig man! 😲🫢

År 1983 föddes en helt unik bebis som vägde över 7 kilo. Han fick namnet Kevin och drog till sig allas uppmärksamhet från första stund efter sin efterlängtade ankomst.
Så snart föräldrarna såg honom genom ultraljudet var de säkra på att han skulle bli ganska stor eftersom hans far också var stor som nyfödd. Men läkarna uppskattade snart att pojken skulle väga mycket mer än de förväntat sig.

Tro det eller ej, men han vägde inte mindre än 7 kilo. Alla i USA pratade om Kevin och gjorde honom till föremål för sina diskussioner. Även tidningarna skrev utförligt om pojken vars ankomst inte var något annat än ett sällsynt fenomen.


Det säger sig självt att han alltid har varit mycket större än alla sina jämnåriga och klasskamrater. När han bara var 12 år översteg hans längd 1,50 meter. Han fortsatte att växa i en ohållbar takt och tänkte inte sluta.


Efter att framgångsrikt ha tagit examen från universitetet började han gå på en militärhögskola och började sedan arbeta på en polisstation. När det gäller hans personliga liv är han lyckligt gift.


För närvarande är Kevins vikt 130 kilo. Det bör nämnas att hans längd och vikt fortfarande stör honom. Det finns många hinder som han står inför under sitt vardagliga liv. Många förväntade sig att han skulle spela basket, men han var inte intresserad av sport.


Kevin njuter av sitt äktenskapliga liv med sin älskade fru och deras husdjur. De drömmer om en stor familj och långa och lyckliga år tillsammans.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet