« Kryddiga vibbar från Klum och hennes man! »: Klums och hennes partners skandalösa bilder dyker upp på nätet

Heidi Klum och hennes man visade verklig passion på stranden och trodde att ingen tittade på dem! 😱 Fotograferna missade inte chansen att filma makarna! 🧐🫣

Det är ganska svårt att tro att Heidi Klum redan har firat sin 50-årsdag. Supermodellen upphör aldrig att charma alla med sitt tidlöst vackra utseende. Hon ser definitivt mycket yngre ut än de flesta av sina medspelare.

För dem som inte vet är hennes man 15 år yngre. Klum gör allt för att inte verka äldre än honom och hon lyckas faktiskt med det. Fotografer har nyligen fångat makarna på stranden medan de njöt av sin tid.

Paret tillbringar mycket tid på semester och försöker göra sitt liv mer intressant. Bilderna orsakade omedelbart uppståndelse. Hennes tidlösa skönhet och smala kropp glädde följarna.

Vissa var uppriktigt glada för den legendariska modellen och beundrade hennes tidlösa skönhet, medan andra var snabba att kritisera henne och hävdade att en kvinna på 50 inte har någon rätt att agera så här.

« Det är dags att spendera tid med dina barnbarn, tycker du inte det? », « Någon måste säga till henne att hon redan är 50! », « Inte konstigt att hon valde en mycket yngre man! », « Hur är det ens möjligt att se så het ut vid 50? ».

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet