« Hon vet hur man överraskar! »: 41-åriga Spears kryddiga outfit gjorde följarna mållösa

Här är halvnakna Spears i en liten sjöjungfruklänning som knappt dolde hennes kropp 😳😲

Det senaste konstiga beteendet hos B. Spears på hennes sociala medier kommer inte att lämna någon likgiltig. Hon är för närvarande en av de mest omtalade sångarna som ofta förvånade sina anhängare med sina kryddiga och upprörande kläder.

Många av hennes fans är mer än säkra på att sångerskan har några psykologiska problem och inte är mentalt stabil och tillägger att hon fortfarande vet väl hur man överraskar alla inte på ett positivt sätt.

Den upprörande outfiten av Spears i en liten sjöjungfruklänning dolde knappast hennes kropp. Sjöjungfruklänningen hade skimrande och nästan genomskinliga insatser på brösten.

« Hon behöver definitivt en ny stylist! », « Jag kan inte tro mina ögon. Är det här samma sångerska? », « Hennes klänning döljer knappt hennes kropp! », « Tack för att du åtminstone tar på dig något ».

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet