Den lilla flickan med « en lejonman » år senare!: Föräldrarna visade upp sin unika flicka efter 4 år

Kommer du ihåg den lilla japanska flickan med « en lejonman »? 🧐🤔 Så här ser det helt unika barnet ut efter fyra år! 😱🫣

Alla har nog hört talas om den japanska flickan som föddes med en « lejonman ». För dem som inte vet, föddes hon i december 2017. Redan under de första minuterna efter hennes ankomst visste föräldrarna att hon var unik och speciell.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от 髪記録 / hair diary (@babychanco)

Bebisens hår var så tjockt att det mer liknade « en lejonman ». Till skillnad från sina jämnåriga som tappar håret i den här åldern hade hon redan riktigt tjockt hår. Ingen kunde ta ögonen från denna änglalika skönhet!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от 髪記録 / hair diary (@babychanco)


Hennes mamma insåg att ingen kunde förbli likgiltig och inte uppriktigt beundra flickans charm och unika egenskaper och skyndade sig att skapa en Instagram-sida där hon ofta laddade upp sina foton. Nätverksanvändare blev bokstavligen galna över henne.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от 髪記録 / hair diary (@babychanco)

Hon blev snart en internetstjärna och tusentals människor började aktivt följa sidan. Flickan blev ansiktet på ett reklamföretag och stal många hjärtan.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от 髪記録 / hair diary (@babychanco)

Och ta en titt på denna skönhet 4 år senare! Hennes hår är fortfarande tjockt, friskt och underbart. Hon är ofta inbjuden till många japanska shower och deltar i fotograferingar. Hon är centrum för journalisternas uppmärksamhet.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet