« 40 års åldersskillnad »: Cher inledde ett förhållande med en ung man och blev föremål för kritik

Är hon verkligen lycklig med honom? 🧐 Trots kritik om åldersskillnaden försvarade Cher sitt förhållande 😳 När fansen ser vem hennes partner är blir de besvikna 😒☹️

Fans, som fått höra om detta märkliga förhållande mellan Cher och hans partner, trodde omedelbart att deras romans inte skulle få något långt liv. Det visade sig att de hade rätt. Cher började dejta en man som var 40 år yngre än hon men gjorde sedan slut med honom sex månader senare. Sångerskans släktingar säger att de bröt upp för några veckor sedan, men anledningen till separationen är okänd.
Cher fick nyligen en diamantring i present av sin före detta pojkvän, och därför trodde fansen att de var förlovade. Enligt källor var de aldrig förlovade. Cher har inte sagt något om det och fansen tror att hon inte är i bästa skick för att prata om uppbrottet.

Cher inledde sitt förhållande med Alexander på Paris modevecka. En månad senare sågs de på en dejt i West Hollywood. Det var många kritiker som blev besvikna över att höra åldersskillnaden mellan dem. Cher försvarade sitt förhållande och hävdade att ålder inte spelar någon roll i kärlek. Hon sa att Alexander var snäll, smart och rolig och att de kysstes som tonåringar.

Cher har varit gift två gånger. Alexander har en treårig son med sin före detta flickvän Amber Rose. Efter uppbrottet anklagade Rose sin exmake för att ha varit otrogen mot henne med olika kvinnor, och han bad offentligt om förlåtelse.
Cher, även om hon visste om Alexanders förflutna, blev kär i honom. Sångaren medgav att hon föredrar att träffa yngre män.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet