« Sådan far, sådan dotter: » Avslöjande av Lilibets första officiella bilder

Ett glädjande tillfälle i Dianas familj 🎉🤩 Lilibet Diana fyller år! En kunglig födelsedagsfest i Storbritannien att minnas! 💕🥰 Se de hjärtvärmande familjestunderna och den obestridliga likheten med hennes pappa, prins Harry, i hennes första officiella bilder i artikeln 👇

Den 4 juni markerade den yngsta medlemmen i prins Harry och Meghan Markles familj, Lilibet Diana Mountbatten Windsor, en betydande milstolpe – hennes allra första födelsedag. Detta speciella tillfälle förde familjen tillbaka till Storbritannien för ett innerligt firande med hennes gammelmormor, drottning Elizabeth II, tillsammans med hennes föräldrar och äldre bror, Archie.

Trots en inledande tvekan att dela med sig av personliga ögonblick från firandet ledde den överväldigande glädjen bland gästerna till att Lilibets första officiella foton släpptes på nätet. Ett särskilt förtjusande foto togs mitt under festligheterna och visar Lilibet sittande i gräset, iklädd en vacker blå klänning med ett vitt pannband, och hennes leende utstrålar den omisskännliga charm som hon ärvt från sin far, prins Harry.

En jämförelse med Prins Harrys egna barndomsbilder visar en slående likhet vid samma ålder, vilket understryker de starka genetiska banden inom familjen. Födelsedagsfesten var en intim tillställning där nära familj och vänner deltog, inklusive Zara och Mike Tindall med sina barn, som alla deltog i festligheterna som innehöll ansiktsmålning för barnen och en specialgjord tårta från en känd Londonbagare.

Även om prins William, Catherine och deras barn var bland de inbjudna, förhindrade deras åtaganden till drottningens Platinum Anniversary-evenemang deras närvaro. Hertigen och hertiginnan av Sussex, tillsammans med sina barn, tog tillfället i akt att också delta i firandet av drottningens historiska jubileum innan de återvände till sitt Montecito-hem i Kalifornien.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet