« Vad hittade hon i den här farfadern? » Den åldrade Douglas utseende blev föremål för diskussioner

Efter Douglas nya bilder rådde fansen Zeta-Jones att hitta någon ny 🤔🧐

Utseendet på den betydligt åldrade och skrynkliga mannen till vackra Zeta-Jones blev snabbt föremål för diskussioner. Trots deras kärlek och engagemang för varandra upphör den framstående skådespelarens utseende aldrig att diskuteras aktivt.

« Onsdag » -stjärnan delade bilder med sin man på sociala medier. Nätverksanvändarna började aktivt diskutera hans djupa rynkor och en farfars ansikte på sociala medier. Makarna har lyckligtvis varit gifta och oskiljaktiga sedan 2000.

Den stora åldersskillnaden mellan det vackra paret upphör aldrig att störa nätanvändarna.

Vissa är mer än säkra på att vackra Zeta-Jones kunde ha valt en mycket yngre partner. Vad tycker du om det?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet