« Kärleken ligger i betraktarens ögon »: Så lever det ovanliga paret bestående av en 52-årig kvinna och en 17-årig pojke nu

En 17-årig tonåring friade till en kvinna på 52 år: Här är de efter 18 år!

Här är det ovanliga paret Linda och Jay som tidigare var kollegor på ett ungdomscenter. När de upptäckte att de hade gemensamma intressen, hobbies och tankesätt började de dejta och den stora åldersskillnaden var inget hinder för det kärleksfulla paret.

När Jay var 17 år skyndade han sig att fria till Linda som vid den tidpunkten redan var 52 år.

 Trots sin åldersskillnad och många människors påståenden och förutsägelser skapade Linda och Jay en familj och var på samma våg med varandra. Nyligen har makarna firat sin åttioårsdag. « Hon är bra för din mormor ».

Även om makarna inte fick något barn har de aldrig tröttnat på varandra och är fortfarande vansinnigt förälskade och delar gemensamma intressen och hobbies.

Tyvärr har Linda haft en del allvarliga hälsoproblem och hon tar sig fram med hjälp av rullstol och dessutom är hennes syn extremt dålig. Jay finns dock alltid vid hennes sida och de håller fast vid varandra.

 

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet