« Det största spädbarnet i historien »: Den unika pojke som föddes 1983 och vägde över 7 kilo har förändrats på ett sätt som överraskat alla

Så här ser pojken som föddes med en vikt på 7 kilo ut efter 39 år

Födseln av denna helt unika pojke fick ingen att förbli likgiltig. Hur svårt det än kan vara att tro så föddes han med en vikt på 7 kilo och har länge betraktats som landets största spädbarn genom tiderna.

Eftersom de redan hade andra bebisar som också vägde mer än förväntat var mamman redo att möta sin stora nyfödda, men hon hade inte räknat med att han skulle väga över sju kilo.

När han kom hem passade inga kläder som de hade köpt i förväg och redan vid tolv års ålder var Kevin 152 cm lång. Den unika mannen medger att hans föräldrar vid den tiden hade svårt att hitta kläder och skor som passade honom.

Han minns också att alla på grund av hans ovanliga längd var mer än säkra på att han skulle lyckas med att spela basket. Den lille pojken var däremot besatt av jakt och fiske, inte av sport.

För närvarande är den unika mannen medlem i det amerikanska flygvapnet och är polis i delstaten. Kevin minns att han som barn ständigt hånades och skrattades åt av sina jämnåriga och klasskamrater och att han blev sjuk och trött på alla skämt som riktades mot honom.

För närvarande lever han sitt bästa liv med sin älskade fru och trogna hund i en herrgård.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet