« Inte lika vacker som sin mamma ». Kate Winslets 20-åriga dotter överraskar alla med sitt utseende!

Det verkar som om Kate Winslets utmärkta ersättning växer upp! 🧐🤔

Kate Winslet har varit gift tre gånger, men den sista är den lyckligaste och längsta (10 år). Även om stjärnan har ett barn i varje äktenskap är människor intresserade av hennes äldsta dotter, som fyllde 20 år nyligen.

Kate Winslet började sin skådespelarkarriär ganska tidigt och under inspelningen träffade hon James (Jim) Tripleton och gifte sig med honom. De hade en dotter som heter Mia Tripleton. Flickan stannar i centrum för paparazzis uppmärksamhet.

Hon dyker ofta upp offentligt, och det verkar som om Mia försöker följa i sin mors fotspår.

Även om fansen tycker att hon har en stark likhet med sin far och inte ser lika fantastisk ut som sin berömda mamma, är hon mycket självsäker och har en stark personlighet. Att bygga en karriär är mycket viktigare än att se bra ut.\

Mia har varit intresserad av skådespeleri sedan 15 års ålder, och nu vid 20 års ålder försöker hon göra allvarliga åtgärder för att uppnå sitt mål.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet